Je aankoop retourneren of ruilen? 
Is je product niet wat je had verwacht? Of wil je liever iets anders uitzoeken? Geen probleem! Je kunt bij aGirlCalledCat altijd retourneren of ruilen (m.u.v. de naamstickers). Stuur je product binnen 14 dagen (na ontvangst van je bestelling) naar ons retour. En volg daarvoor de onderstaande stappen:

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst, een e-mail om ons op de hoogte te stellen dat je een artikel wilt ruilen of retourneren. Vermeld daarbij de volgende gegevens:

- Naam
- Ordernummer
- Product
- Reden van retour

Zodra wij je e-mail ontvangen hebben, sturen we je een bevestiging en kun je de artikelen ruilen/retouneren.

Voor retourzendingen dien je de (ongedragen en ongewassen) artikelen, inclusief labels en in een deugdelijke verpakking te verzenden. Retouneren is op eigen risico, gebruik dus bij voorkeur de originele verzendverpakking en verzend het pakketje als brievenbuspakketje. Stuur het pakketje naar het onderstaande retouradres:

aGirlCalledCat
Schimmelpenninckstraat 128
3039KS Rotterdam

Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging van ons per e-mail. Binnen 7 dagen storten wij het door jouw betaalde bedrag + de verzendkosten terug op het aangegeven bankrekeningnummer.

Ruilen
Wil je graag een artikel ruilen, dan wordt jouw nieuwe bestelling, na ontvangst van je retourzending, binnen 1 tot 4 werkdagen verzonden. De kosten van de nieuwe zending zijn voor ons.

Uitzonderingen
aGirlCalledCat behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd geraakt is.

Heb je nog vragen over je retounering of omruiling? Je kunt ons altijd mailen op: info@agirlcalledcat.nl

© 2016 - 2022 aGirlCalledCat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel